Не знайшли необхідну позицію, пишіть нам запит у VIBER чи TELEGRAM +38 (068) 363-92-73, та за телефоном +38 (099) 797-42-02
Порівняння
Додати товари для порівняння
Бажання
Додайте товари в бажання
Графік роботи:

Пн - Пт: 9:00-19:00
Субота: з 10:00-17:00
Неділя: вихідний

0
Моє замовлення

Ручний душ, 1 режим струменю Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001

Артикул 27940001
В наявності
599 грн
В порівнянні
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Швидке замовлення
Лійка для ручного душу Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001 - це вишуканий душовий аксесуар, який принесе вам неперевершений комфорт та задоволення водними процедурами. Завдяки своїм продуманим технічним характеристикам та інноваційним функціям, ця лейка для душа вирізняється серед інших. Лійка має діаметр 110 мм та пропонує режим Rain, що забезпечить вам приємне та розслаблююче душове враження, а технологія GROHE DreamSpray забезпечить рівномірний та комфортний потік води з кожної форсунки. Це зробить ваші водні процедури більш зручними та насиченими. Лійка має силіконове кільце ShockProof, що захищає її від пошкоджень у разі випадкового падіння. Форсунки GROHE SpeedClean дозволяють легко очищати від вапняного нальоту та бруду, забезпечуючи довготривалу ефективність. Покриття GROHE Long-Life забезпечує міцність та легкість очищення, зберігаючи сліпучий блиск. Ця лійка для ручного душа ідеально підходить для використання із проточним водонагрівачем, що робить її універсальним вибором для будь-якого типу системи водопостачання. Рекомендований тиск не менше 1 бар. Максимальна витрата води (при 3 барах): 8.7 л/хв.
Завдяки функції QuickFix, встановлення лійки - це легка задача, не вимагаючи використання інструментів. Універсальна система кріплення гарантує сумісність з усіма стандартними душовими шлангами. Діаметр підключення становить 1/2", що забезпечить простоту і швидкість монтажу. Оновіть свою ванну кімнату лійкою для ручного душа Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001 і насолоджуйтеся вишуканим дизайном та функціональністю.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Відправити

«Нововю поштою» по Україні — за тарифами перевізника (здійснюється лише після часткової або повної передплати)

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • На розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника

Вгору